Szabó Bálint a Balatontól 8 km-re, a Nivegy-völgy bejáratánál elhelyezkedő Óbudaváron készíti sajtjait. Terméke között...
A szociális szövetkezet az önkormányzati területeken létrehozott homoktövis-, málna-, fekete berkenye-, cékla- és egyéb zöldségültetvényeken...
Az 1996 óta családi vállalkozásként működő Peiba Kft. 1990-ben alakult meg, mely azóta is Nyugat-Európa...
Zsuzsanna maga termeszti a termékeihez szükséges gyümölcsöket, gyógynövényeket, nagyobb munkafolyamatoknál a családja segít neki. Hagyományos...
Gréta és családja közel 40 éve gazdálkodik a Balaton-felvidéken. A kert, a befőzés szeretete végigkíséri...
A Kalla család több mint 60 hektáron gazdálkodik Bazsi és Sümegprága területén. A család saját...
A Deák Attila és felesége által létrehozott Kűvölgy Tanya – Kűvölgyi Manufaktúra sajtjai kecsketejből készülnek....
Farkas Ivett és párja 2011-ben kezdett el szörpök és lekvárok készítésével foglalkozni. A gyümölcstermesztés és...
Őstermelőként 1999 óta foglalkozik kertészkedéssel családi gazdaságuk keretein belül. Több hektáros birtokán ma 9 fajta,...
A prémium minőségű termékek készítéséhez jó minőségű, vegyszermentes alapanyag kerül felhasználásra a saját kertből vagy...
Sebestyén József és felesége saját magyar tarka teheneiktől származó teljes tejből készíti fenséges termékeiket. Különleges...
Bakos István és családja 1996-ban kezdte a méhészkedést akkor még három méhcsaláddal. Az évek során...
Adrienn elmenekülve a fővárosi forgatag elől, a Balaton-felvidéken, Dörgicsén találta meg kis oázisát. Jelenleg 5,5...
A fiatal őstermelő, kistermelő, szívvel gondozza teheneit, és készíti a különböző fűszerezésű kemény, félkemény és...
Végerbauer István kecske és juh állattartó őstermelő. Egyéni gazdálkodóként 1998 óta, bejelentett főállású őstermelőként 2005...
Kokó szerint a méz előállítása során az egyik legfontosabb minőségi követelmény, hogy kizárólag a méhek...