Végerbauer István kecske és juh állattartó őstermelő. Egyéni gazdálkodóként 1998 óta, bejelentett főállású őstermelőként 2005...
A Kalla család több mint 60 hektáron gazdálkodik Bazsi és Sümegprága területén. A család saját...
Annamária és családja a gyönyörű Veszprémi-fennsíkon, Veszprémfajszon él és gazdálkodik. 4,7 Ha-os területükön, 710 darab...
Adrienn elmenekülve a fővárosi forgatag elől, a Balaton-felvidéken, Dörgicsén találta meg kis oázisát. Jelenleg 5,5...
A prémium minőségű termékek készítéséhez jó minőségű, vegyszermentes alapanyag kerül felhasználásra a saját kertből vagy...
A fiatal őstermelő, kistermelő, szívvel gondozza teheneit, és készíti a különböző fűszerezésű kemény, félkemény és...
Attila a saját maga által megtermelt zöldségeket és gyümölcsöket dolgozza fel családtagjai segítségével. Termékei tartósítószer...
Kéri Márta termékei amellett, hogy nagyon finomak, még egészségügyi hatásuk is kiemelkedő. Helyi alapanyagokból készíti...
Kokó szerint a méz előállítása során az egyik legfontosabb minőségi követelmény, hogy kizárólag a méhek...
Zsuzsanna maga termeszti a termékeihez szükséges gyümölcsöket, gyógynövényeket, nagyobb munkafolyamatoknál a családja segít neki. Hagyományos...
A „Szezon” termékcsalád megalkotója, Tóthné Szilágyi Andrea alapelve termékei előállításánál, hogy inkább kevesebb legyen a...
Farkas Ivett és párja 2011-ben kezdett el szörpök és lekvárok készítésével foglalkozni. A gyümölcstermesztés és...
Szabó Bálint a Balatontól 8 km-re, a Nivegy-völgy bejáratánál elhelyezkedő Óbudaváron készíti sajtjait. Terméke között...
Bakos István és családja 1996-ban kezdte a méhészkedést akkor még három méhcsaláddal. Az évek során...
Gábor és Balázs gazdaságukat közösen építették fel. A minőségre, megbízhatóságra mindig nagyon nagy hangsúlyt helyeztek....
Szilárd és családja Pulán alakította ki méhészetét, 182 családdal. Csak tisztán fajtamézekkel dolgoznak, termékeik között...