A Vidék Minősége.
A valódi érték.
Biogold Natur Kft.

Biogold Natur Kft.

A BIOGOLD Natur Kft.
minőségi, egészséges, és főleg biotermékeket forgalmazó családi vállalkozás, amely a nemzetközi piacon is jól megállja a helyét.

A jó minőség számukra már az alapanyag megvételénél kezdődik, csakis első osztályú alapanyagot vesznek, figyelve a beszállítási követelményekre, mint pl. a megfelelő nedvességtartalom, a hőmérséklet, stb. Ezután a magtárolási technikától a feldolgozásig, a termelés minden fázisát precízen végzik, felügyelik, hogy minden a lehető legtökéletesebben menjen az 1. osztályú olaj előállításához (például az üledékről minél hamarabb próbálják leválasztani az értékes terméket).

A palackozás során is figyelik a termékek tárolási igényeit, e szerint kerülnek egyes olajok sötét üvegbe, mások pedig sötét PET palackba. Emellett a veszprémi egyetemmel együttműködve közvetlen tesztekkel ellenőrzik a minőségi beltartalmat. A termékeik előállítását összehasonlítva a nagyüzemi olajokéval elmondható, hogy minden termékük hidegen préselt (40 fok alatt, kivétel a tökmagolaj) szerves oldószer alkalmazása nélkül készül, így a beltartalom a lehető legjobban megőrződik a feldolgozás során a sima olajokéval szemben.

Hírek

Nincsenek hírek ebben a kategóriában