Kokó szerint a méz előállítása során az egyik legfontosabb minőségi követelmény, hogy kizárólag a méhek...
Zsuzsanna maga termeszti a termékeihez szükséges gyümölcsöket, gyógynövényeket, nagyobb munkafolyamatoknál a családja segít neki. Hagyományos...
A „Szezon” termékcsalád megalkotója, Tóthné Szilágyi Andrea alapelve termékei előállításánál, hogy inkább kevesebb legyen a...
Szilárd és családja Pulán alakította ki méhészetét, 182 családdal. Csak tisztán fajtamézekkel dolgoznak, termékeik között...
Attila a saját maga által megtermelt zöldségeket és gyümölcsöket dolgozza fel családtagjai segítségével. Termékei tartósítószer...
Farkas Ivett és párja 2011-ben kezdett el szörpök és lekvárok készítésével foglalkozni. A gyümölcstermesztés és...
A szociális szövetkezet az önkormányzati területeken létrehozott homoktövis-, málna-, fekete berkenye-, cékla- és egyéb zöldségültetvényeken...
Őstermelőként 1999 óta foglalkozik kertészkedéssel családi gazdaságuk keretein belül. Több hektáros birtokán ma 9 fajta,...
A Deák Attila és felesége által létrehozott Kűvölgy Tanya – Kűvölgyi Manufaktúra sajtjai kecsketejből készülnek....
A prémium minőségű termékek készítéséhez jó minőségű, vegyszermentes alapanyag kerül felhasználásra a saját kertből vagy...
Ildikó és családja több mint 30 hektáron – folyamatosan növekvő területen ökológiai gazdálkodást folytatnak. Mintegy...
A Kalla család több mint 60 hektáron gazdálkodik Bazsi és Sümegprága területén. A család saját...
Gábor és Balázs gazdaságukat közösen építették fel. A minőségre, megbízhatóságra mindig nagyon nagy hangsúlyt helyeztek....
Kéri Márta termékei amellett, hogy nagyon finomak, még egészségügyi hatásuk is kiemelkedő. Helyi alapanyagokból készíti...
Gréta és családja közel 40 éve gazdálkodik a Balaton-felvidéken. A kert, a befőzés szeretete végigkíséri...
Ős- illetve kistermelőként, családi közreműködéssel készülnek a Tekeresvölgyi Családi Birtok tejtermékei 2008 óta. Ma már...