A Vidék Minősége.
A valódi érték.
Bébic Szociális Szövetkezet

Bébic Szociális Szövetkezet

A szociális szövetkezet az önkormányzati területeken létrehozott homoktövis-, málna-, fekete berkenye-, cékla- és egyéb zöldségültetvényeken megtermelt alapanyagokat dolgozza fel kiváló minőségű lekvárokká és italokká.


Ezeken kívül hidegen sajtolt olajokat készít. A Bébic Szociális Szövetkezet üzletpolitikája, hogy jó minőségű terméket kínáljon elérhető áron. Kiváló minőségű helyi termékeiket saját vagy helyi alapanyagokból állítják elő. Termékeik gondos válogatás, és kézi jellegű feldolgozás után kerülnek a palackokba, színezéket, és hozzáadott aromákat nem tartalmaznak. Tevékenységével az egészséges életmódot és táplálkozást hivatott népszerűsíteni.

A Bébic Szociális Szövetkezet kiemelt figyelmet fordít a környezetvédelemre, a táj-és környezeti értékek megőrzésére. A tevékenységet a szelektív hulladékgyűjtés, vegyszermentes permetezés, esővízzel való öntözés és komposztálás jellemzi. Helyi és környékbeli munkaerőt alkalmaz. Évente megrendezésre kerülő egészség-és környezetvédelmi napon az alkalmazottak számára előadásokat tartanak. Nyitott gazdaságként működnek, ami azt is jelenti, hogy bárki megnézheti a termelést és előállítást, megtapasztalhatja, hogy ténylegesen hogyan zajlanak a termék előállítás munkafolyamatai.

Hírek

Nincsenek hírek ebben a kategóriában