A Vidék Minősége.
A valódi érték.

Helyi termék - élelmiszer

Koránné Schei Annamária

Annamária és családja a gyönyörű Veszprémi-fennsíkon, Veszprémfajszon él és gazdálkodik. 4,7 Ha-os területükön, 710 darab...

Lovas Méhészet

Tibor több méhcsaláddal gazdálkodik, de a családok szaporítása folyamatos. A minőségi termékeket biztosítják a környék...

Vászolyi Sajtmanufaktura

A Vászolyi Sajtmanufaktúra működésének alapja a hagyományos eljárások alkalmazása modern eszközök segítségével. Termékeinek minőségét garantálja...

Bella Manufaktúra

A prémium minőségű termékek készítéséhez jó minőségű, vegyszermentes alapanyag kerül felhasználásra a saját kertből vagy...

Mamka Lekvár

Gréta és családja közel 40 éve gazdálkodik a Balaton-felvidéken. A kert, a befőzés szeretete végigkíséri...

Vámosi Betyárok

Gábor és Balázs gazdaságukat közösen építették fel. A minőségre, megbízhatóságra mindig nagyon nagy hangsúlyt helyeztek....

Lekvárszezon

A „Szezon” termékcsalád megalkotója, Tóthné Szilágyi Andrea alapelve termékei előállításánál, hogy inkább kevesebb legyen a...

Nagyvázsonyi Gyümölcs Kertészet

Ildikó és családja több mint 30 hektáron – folyamatosan növekvő területen ökológiai gazdálkodást folytatnak. Mintegy...

Kovács Zoltán

Kokó szerint a méz előállítása során az egyik legfontosabb minőségi követelmény, hogy kizárólag a méhek...

Pulai Méhészet

Szilárd és családja Pulán alakította ki méhészetét, 182 családdal. Csak tisztán fajtamézekkel dolgoznak, termékeik között...

Bébic Szociális Szövetkezet

A szociális szövetkezet az önkormányzati területeken létrehozott homoktövis-, málna-, fekete berkenye-, cékla- és egyéb zöldségültetvényeken...