Kokó szerint a méz előállítása során az egyik legfontosabb minőségi követelmény, hogy kizárólag a méhek...
Kéri Márta termékei amellett, hogy nagyon finomak, még egészségügyi hatásuk is kiemelkedő. Helyi alapanyagokból készíti...
Ildikó és családja több mint 30 hektáron – folyamatosan növekvő területen ökológiai gazdálkodást folytatnak. Mintegy...
A szociális szövetkezet az önkormányzati területeken létrehozott homoktövis-, málna-, fekete berkenye-, cékla- és egyéb zöldségültetvényeken...
Gábor és Balázs gazdaságukat közösen építették fel. A minőségre, megbízhatóságra mindig nagyon nagy hangsúlyt helyeztek....
Annamária és családja a gyönyörű Veszprémi-fennsíkon, Veszprémfajszon él és gazdálkodik. 4,7 Ha-os területükön, 710 darab...
Farkas Ivett és párja 2011-ben kezdett el szörpök és lekvárok készítésével foglalkozni. A gyümölcstermesztés és...
Bakos István és családja 1996-ban kezdte a méhészkedést akkor még három méhcsaláddal. Az évek során...
Sebestyén József és felesége saját magyar tarka teheneiktől származó teljes tejből készíti fenséges termékeiket. Különleges...
Ős- illetve kistermelőként, családi közreműködéssel készülnek a Tekeresvölgyi Családi Birtok tejtermékei 2008 óta. Ma már...
Szabó Bálint a Balatontól 8 km-re, a Nivegy-völgy bejáratánál elhelyezkedő Óbudaváron készíti sajtjait. Terméke között...