A Vidék Minősége.
A valódi érték.

Helyi termék - élelmiszer

Fertőparti Kecsketej

Végerbauer István kecske és juh állattartó őstermelő. Egyéni gazdálkodóként 1998 óta, bejelentett főállású őstermelőként 2005...

Dr. Bisztray Dénesné Adrienn

Adrienn elmenekülve a fővárosi forgatag elől, a Balaton-felvidéken, Dörgicsén találta meg kis oázisát. Jelenleg 5,5...

Lekvárszezon

A „Szezon” termékcsalád megalkotója, Tóthné Szilágyi Andrea alapelve termékei előállításánál, hogy inkább kevesebb legyen a...

Óbudavári Kecskesajt

Szabó Bálint a Balatontól 8 km-re, a Nivegy-völgy bejáratánál elhelyezkedő Óbudaváron készíti sajtjait. Terméke között...

Lovas Méhészet

Tibor több méhcsaláddal gazdálkodik, de a családok szaporítása folyamatos. A minőségi termékeket biztosítják a környék...

Peiba Kft.

Az 1996 óta családi vállalkozásként működő Peiba Kft. 1990-ben alakult meg, mely azóta is Nyugat-Európa...

Pulai Méhészet

Szilárd és családja Pulán alakította ki méhészetét, 182 családdal. Csak tisztán fajtamézekkel dolgoznak, termékeik között...

Kapolcsikum

Farkas Ivett és párja 2011-ben kezdett el szörpök és lekvárok készítésével foglalkozni. A gyümölcstermesztés és...

Vászolyi Sajtmanufaktura

A Vászolyi Sajtmanufaktúra működésének alapja a hagyományos eljárások alkalmazása modern eszközök segítségével. Termékeinek minőségét garantálja...

Mamka Lekvár

Gréta és családja közel 40 éve gazdálkodik a Balaton-felvidéken. A kert, a befőzés szeretete végigkíséri...

Kalla Natur Kft.

A Kalla család több mint 60 hektáron gazdálkodik Bazsi és Sümegprága területén. A család saját...

Hettyei Attila

Attila a saját maga által megtermelt zöldségeket és gyümölcsöket dolgozza fel családtagjai segítségével. Termékei tartósítószer...

Sebestyén Családi Gazdaság

Sebestyén József és felesége saját magyar tarka teheneiktől származó teljes tejből készíti fenséges termékeiket. Különleges...

Vámosi Betyárok

Gábor és Balázs gazdaságukat közösen építették fel. A minőségre, megbízhatóságra mindig nagyon nagy hangsúlyt helyeztek....

Kovács Zoltán

Kokó szerint a méz előállítása során az egyik legfontosabb minőségi követelmény, hogy kizárólag a méhek...

Bakos Méhészet

Bakos István és családja 1996-ban kezdte a méhészkedést akkor még három méhcsaláddal. Az évek során...