Végerbauer István kecske és juh állattartó őstermelő. Egyéni gazdálkodóként 1998 óta, bejelentett főállású őstermelőként 2005...
Adrienn elmenekülve a fővárosi forgatag elől, a Balaton-felvidéken, Dörgicsén találta meg kis oázisát. Jelenleg 5,5...
A „Szezon” termékcsalád megalkotója, Tóthné Szilágyi Andrea alapelve termékei előállításánál, hogy inkább kevesebb legyen a...
Szabó Bálint a Balatontól 8 km-re, a Nivegy-völgy bejáratánál elhelyezkedő Óbudaváron készíti sajtjait. Terméke között...
Tibor több méhcsaláddal gazdálkodik, de a családok szaporítása folyamatos. A minőségi termékeket biztosítják a környék...
Az 1996 óta családi vállalkozásként működő Peiba Kft. 1990-ben alakult meg, mely azóta is Nyugat-Európa...
Szilárd és családja Pulán alakította ki méhészetét, 182 családdal. Csak tisztán fajtamézekkel dolgoznak, termékeik között...
Farkas Ivett és párja 2011-ben kezdett el szörpök és lekvárok készítésével foglalkozni. A gyümölcstermesztés és...
A Vászolyi Sajtmanufaktúra működésének alapja a hagyományos eljárások alkalmazása modern eszközök segítségével. Termékeinek minőségét garantálja...
Gréta és családja közel 40 éve gazdálkodik a Balaton-felvidéken. A kert, a befőzés szeretete végigkíséri...
A Kalla család több mint 60 hektáron gazdálkodik Bazsi és Sümegprága területén. A család saját...
Attila a saját maga által megtermelt zöldségeket és gyümölcsöket dolgozza fel családtagjai segítségével. Termékei tartósítószer...
Sebestyén József és felesége saját magyar tarka teheneiktől származó teljes tejből készíti fenséges termékeiket. Különleges...
Gábor és Balázs gazdaságukat közösen építették fel. A minőségre, megbízhatóságra mindig nagyon nagy hangsúlyt helyeztek....
Kokó szerint a méz előállítása során az egyik legfontosabb minőségi követelmény, hogy kizárólag a méhek...
Bakos István és családja 1996-ban kezdte a méhészkedést akkor még három méhcsaláddal. Az évek során...