A One Eleven Concept Roastery a négyszeres magyar barista bajnok, Molnár Attila "speciality" kávépörkölője. Attilának...
A Herbaporta fő profilja a falusi vendégasztal szolgáltatás, ahol János és felesége, Andi helyi alapanyagokból,...
Balatoncsicsón a Balaton északi partján Zánkától 7km-re található a pincészet. Családi hagyományokat folytatva, a XVIII....
A Skrabski Pincészetben nem csupán a bor tesz bennünket mámorossá, hanem a festői környezet és...
Hollósy Zsombor a családi gazdaságban nevelkedett bele a borászkodásba, majd kertészmérnöki tanulmányai után már jóval...
Gyukli Gyula az 1980-as években kezdett el szőlőműveléssel, borászkodással foglalkozni. Ma fiával, Gyukli Krisztiánnal építik...
A Gergely Borház a Szabó család borászata, ahol a borászkodás szeretete és tisztelete generációról generációra...
Az Aradi család két fő területen is jeleskedik tevékenységével. Panziójuk a tihanyi faluközponttól és az...
Nagy Imre többgenerációs borászcsaládban nevelkedett. (A család az 1780-as években kezdett borászkodni.) A borkultúra népszerűsítése...
Fodor Gyula és családja nagy szakértelemmel és hozzáértéssel műveli ültetvényét, készíti borait a Szentbékkálláról és...
A Balaton északi partjának Toszkánát idéző táján egy festői, eldugott település hívogat eltéveszthetetlenül a Hegyestű...
Az egész évben nyitva tartó teázó és fogadó a világ minden tájáról érkezett közel 120...
Falusi vendégasztal szolgáltatás a helyben megtermelt zöldségekből és gyümölcsökből, házi készítésű ételekkel. Gasztro kultúra, természeti...
A KROIS Brewery-t szűkebb értelemben Mühl Erik és Németh Gábor személyében ketten indították el a...
Horváth Ház Panzió a Fertő tó mellett, Fertőrákos központjában, nyugodt, vidéki környezetben található.Ideális elhelyezkedése miatt...
A „Szezon” termékcsalád megalkotója, Tóthné Szilágyi Andrea alapelve termékei előállításánál, hogy inkább kevesebb legyen a...