Az egész évben nyitva tartó teázó és fogadó a világ minden tájáról érkezett közel 120...
A Mörk Pincészet 2012-ben alakult, szőlőültetvényeik a Balatonfüred-Csopaki Borvidéken a balatonakali Fenye-hegyen, valamint a dörgicsei...
A „Szezon” termékcsalád megalkotója, Tóthné Szilágyi Andrea alapelve termékei előállításánál, hogy inkább kevesebb legyen a...
A Balaton északi partjának Toszkánát idéző táján egy festői, eldugott település hívogat eltéveszthetetlenül a Hegyestű...
A One Eleven Concept Roastery a négyszeres magyar barista bajnok, Molnár Attila "speciality" kávépörkölője. Attilának...
Ős- illetve kistermelőként, családi közreműködéssel készülnek a Tekeresvölgyi Családi Birtok tejtermékei 2008 óta. Ma már...
Nagy Imre többgenerációs borászcsaládban nevelkedett. (A család az 1780-as években kezdett borászkodni.) A borkultúra népszerűsítése...
Sváb hagyomány, tüzes ezerjó, családi hangulat jellemzi a borászatot. Negyedik generáció óta foglalkoznak szőlővel, borral,...
Az UNESCO világörökség címével büszkélkedő Fertő tó déli partján találjuk a Vincellér Borbirtokot. Az 1811-13...
A Herbaporta fő profilja a falusi vendégasztal szolgáltatás, ahol János és felesége, Andi helyi alapanyagokból,...
Fodor Gyula és családja nagy szakértelemmel és hozzáértéssel műveli ültetvényét, készíti borait a Szentbékkálláról és...
Az Aradi család két fő területen is jeleskedik tevékenységével. Panziójuk a tihanyi faluközponttól és az...
Szilvi a és Laci, a nagyi receptjei alapján készült finomságokat kínálnak a hangulatos reggelizőjükben, mely...
2021 tavaszán álmodtak egy nagyot és úgy döntöttek megvalósítják közösen az eddig külön – külön...
Street food vidékiesen újragondolva, innen is származik László mozgó büféjének neve az Akali SZEKÉR, ahol...
Sümeg szívében az öreg gesztenyefák árnyékában, egy gyönyörű barokk épületben működik a Kisfaludy Vendégház és...