A Vidék Minősége.
A valódi érték.
Fodorvin Családi Pincészet

Fodorvin Családi Pincészet

Fodor Gyula és családja nagy szakértelemmel és hozzáértéssel műveli ültetvényét, készíti borait a Szentbékkálláról és Aszófőről származó szőlőből.


A minőséget a családi tudás és a munkához való hozzáállás mellett a megfelelő alapanyag megtermelése és beszerzése, a munkafolyamatok precíz betartása biztosítja. Az új nemzedékkel felbukkanó fiatalos lendület és újítási kedv is jellemzi őket, így biztosan sok pozitív meglepetést okoznak még a jövőben is a borszerető közönség számára a Fodorvin Családi Pincészet borai. Jó minőségű alapanyagot használnak, ami egyrészt saját termelésből, másrészt helyi szőlőtermelőktől származik. A termesztési munkafolyamatok nagy része kézi munkával történik.

A szőlőültetvényben csak zöld környezetvédelmi besorolású szereket használnak. CarpeDiem borcsaládjuk a minőségi borok között is a legmagasabb minőséget képviseli. Borkóstolóik, területbejárásaik kedveltek a vendégeik körében. Nagy szeretettel beszélnek szőlőgazdálkodásukról borászkodásukról, amely által a betérők átfogó képet kaphatnak a helyi hagyományos szőlőművelési módokról és azok napjainkra jellemző változásairól, fejlődéséről. A családi vinotéka megközelíthető kerékpárral és gyalogosan is, így túranapok borkóstolással egybekötött pihenő állomása is lehet a Pincészet.

Hírek

Nincsenek hírek ebben a kategóriában