A KROIS Brewery-t szűkebb értelemben Mühl Erik és Németh Gábor személyében ketten indították el a...
A „Szezon” termékcsalád megalkotója, Tóthné Szilágyi Andrea alapelve termékei előállításánál, hogy inkább kevesebb legyen a...
A Salánki család borászati tevékenysége 1973-ra nyúlik vissza. A családi hagyományokat követve gazdálkodnak több mint...
Sümeg szívében az öreg gesztenyefák árnyékában, egy gyönyörű barokk épületben működik a Kisfaludy Vendégház és...
Falusi vendégasztal szolgáltatás a helyben megtermelt zöldségekből és gyümölcsökből, házi készítésű ételekkel. Gasztro kultúra, természeti...
A Dobosi Pincészet az 1700-as évek elejére visszanyúló családi vállalkozás Szentantalfán. A szőlészkedés, borászkodás szeretete...
Az UNESCO világörökség címével büszkélkedő Fertő tó déli partján találjuk a Vincellér Borbirtokot. Az 1811-13...
Zoltán családja támogatásával vágott bele a szőlőtermesztésbe, borászatba. Borai készítésekor nem a mennyiségi tényezők a...
A zánkai Lídia Borházban Lídia dédnagymama örökösei családtagjaikkal viszik tovább a szőlő- és borkészítés családi...
Szilvi a és Laci, a nagyi receptjei alapján készült finomságokat kínálnak a hangulatos reggelizőjükben, mely...
Fodor Gyula és családja nagy szakértelemmel és hozzáértéssel műveli ültetvényét, készíti borait a Szentbékkálláról és...
Sváb hagyomány, tüzes ezerjó, családi hangulat jellemzi a borászatot. Negyedik generáció óta foglalkoznak szőlővel, borral,...
A Vámosi Pince kis családi borászat, mely igény esetén akár tangóharmonikás, kemencés és disznótoros borkóstolókra...
Családias hangulat, akár turisták, akár üzletemberek részére, gyönyörű környezetben. A fa kétszer él, jelen esetben...
Hollósy Zsombor a családi gazdaságban nevelkedett bele a borászkodásba, majd kertészmérnöki tanulmányai után már jóval...
Street food vidékiesen újragondolva, innen is származik László mozgó büféjének neve az Akali SZEKÉR, ahol...