A Vidék Minősége.
A valódi érték.

Helyi termék - élelmiszer

Kapolcsikum

Farkas Ivett és párja 2011-ben kezdett el szörpök és lekvárok készítésével foglalkozni. A gyümölcstermesztés és...

Ábrahám Zoltán

Őstermelőként 1999 óta foglalkozik kertészkedéssel családi gazdaságuk keretein belül. Több hektáros birtokán ma 9 fajta,...

Sebestyén Családi Gazdaság

Sebestyén József és felesége saját magyar tarka teheneiktől származó teljes tejből készíti fenséges termékeiket. Különleges...

Hettyei Attila

Attila a saját maga által megtermelt zöldségeket és gyümölcsöket dolgozza fel családtagjai segítségével. Termékei tartósítószer...

Bakos Méhészet

Bakos István és családja 1996-ban kezdte a méhészkedést akkor még három méhcsaláddal. Az évek során...

Kovács Zoltán

Kokó szerint a méz előállítása során az egyik legfontosabb minőségi követelmény, hogy kizárólag a méhek...

Lang Zsuzsanna - Zsusska

Zsuzsanna maga termeszti a termékeihez szükséges gyümölcsöket, gyógynövényeket, nagyobb munkafolyamatoknál a családja segít neki. Hagyományos...

Dr. Bisztray Dénesné Adrienn

Adrienn elmenekülve a fővárosi forgatag elől, a Balaton-felvidéken, Dörgicsén találta meg kis oázisát. Jelenleg 5,5...

Kűvölgy Tanya

A Deák Attila és felesége által létrehozott Kűvölgy Tanya – Kűvölgyi Manufaktúra sajtjai kecsketejből készülnek....

Nagyvázsonyi Gyümölcs Kertészet

Ildikó és családja több mint 30 hektáron – folyamatosan növekvő területen ökológiai gazdálkodást folytatnak. Mintegy...

Pulai Méhészet

Szilárd és családja Pulán alakította ki méhészetét, 182 családdal. Csak tisztán fajtamézekkel dolgoznak, termékeik között...