Zsuzsanna egy régen elfeledett hagyományt, technikát éleszt újjá, majd tudását, tapasztalatait táborokon, mesterség bemutatókon adja...
Tibor több méhcsaláddal gazdálkodik, de a családok szaporítása folyamatos. A minőségi termékeket biztosítják a környék...
Farkas Ivett és párja 2011-ben kezdett el szörpök és lekvárok készítésével foglalkozni. A gyümölcstermesztés és...
A BIOGOLD Natur Kft. minőségi, egészséges, és főleg biotermékeket forgalmazó családi vállalkozás, amely a nemzetközi...
A cseppmesterek újonnan épített főzdéjének a Hegykőn található, 100 éves „Masinaház” nyújt otthont. Főzdéjüket a...
Ottmár Dóra, építész, 2009-ben a Főváros mellől Balaton-felvidéki Mencshelyre költözött. Ebben a varázslatos kis faluban...
Adrienn elmenekülve a fővárosi forgatag elől, a Balaton-felvidéken, Dörgicsén találta meg kis oázisát. Jelenleg 5,5...
Bakos István és családja 1996-ban kezdte a méhészkedést akkor még három méhcsaláddal. Az évek során...
Sebestyén József és felesége saját magyar tarka teheneiktől származó teljes tejből készíti fenséges termékeiket. Különleges...
Gaál Ferenc fazekas, cserépkályhás és népi játszóház vezető. Feri és Kriszta nem csupán a magánéletükben,...
Kokó szerint a méz előállítása során az egyik legfontosabb minőségi követelmény, hogy kizárólag a méhek...
A „Szezon” termékcsalád megalkotója, Tóthné Szilágyi Andrea alapelve termékei előállításánál, hogy inkább kevesebb legyen a...
A Dörgicsei Levendula Major páratlan természeti és kulturális környezetben található, egy 1000 éves rom társaságában...
Borka színekben él. Hangulatokat, üzeneteket álmodik fára, falra, papírra, vászonra. Az alkotás számára adás önmagából...
Zsár Tamás nagyapjától tanulta a kádármesterséget, tudását odáig fejlesztette, hogy ma a kádármester megtisztelő címet...
Deák Ildikó vagyok, Agyagmíves.Már kisgyermek koromtól vonzott az agyag, csodáltam a fazekasok, keramikusok munkáit. Ott...