A Tornácos ház családi vállalkozásként 1996 óta a Fertő tó közvetlen szomszédságában, Hegykőn várja a...
A Herbaporta fő profilja a falusi vendégasztal szolgáltatás, ahol János és felesége, Andi helyi alapanyagokból,...
A zánkai Lídia Borházban Lídia dédnagymama örökösei családtagjaikkal viszik tovább a szőlő- és borkészítés családi...
A Balaton északi partjának Toszkánát idéző táján egy festői, eldugott település hívogat eltéveszthetetlenül a Hegyestű...
Street food vidékiesen újragondolva, innen is származik László mozgó büféjének neve az Akali SZEKÉR, ahol...
Sváb hagyomány, tüzes ezerjó, családi hangulat jellemzi a borászatot. Negyedik generáció óta foglalkoznak szőlővel, borral,...
A Gergely Borház a Szabó család borászata, ahol a borászkodás szeretete és tisztelete generációról generációra...
A Dobosi Pincészet az 1700-as évek elejére visszanyúló családi vállalkozás Szentantalfán. A szőlészkedés, borászkodás szeretete...
Balatonudvari-Fövenyes strandján szokatlan jelenséggel találkozunk, egy „büfé”, ahol nem a strandon megszokott kínálattal várják a...
Gyukli Gyula az 1980-as években kezdett el szőlőműveléssel, borászkodással foglalkozni. Ma fiával, Gyukli Krisztiánnal építik...
Sümeg szívében az öreg gesztenyefák árnyékában, egy gyönyörű barokk épületben működik a Kisfaludy Vendégház és...
Horváth Ház Panzió a Fertő tó mellett, Fertőrákos központjában, nyugodt, vidéki környezetben található.Ideális elhelyezkedése miatt...
Az UNESCO világörökség címével büszkélkedő Fertő tó déli partján találjuk a Vincellér Borbirtokot. Az 1811-13...
Fodor Gyula és családja nagy szakértelemmel és hozzáértéssel műveli ültetvényét, készíti borait a Szentbékkálláról és...
A Régi Idők Udvara skanzen-étterem Tihany szívében található, igazi gyöngyszeme a Balaton-felvidéknek. A skanzen étteremben...
Nagy Imre többgenerációs borászcsaládban nevelkedett. (A család az 1780-as években kezdett borászkodni.) A borkultúra népszerűsítése...