A Ferenc Pince és Csárda igazi kuriózum a Balaton-felvidéken. Sok érdekessége közül azokat emeljük ki...
A Salánki család borászati tevékenysége 1973-ra nyúlik vissza. A családi hagyományokat követve gazdálkodnak több mint...
Az egész évben nyitva tartó teázó és fogadó a világ minden tájáról érkezett közel 120...
Ős- illetve kistermelőként, családi közreműködéssel készülnek a Tekeresvölgyi Családi Birtok tejtermékei 2008 óta. Ma már...
A KROIS Brewery-t szűkebb értelemben Mühl Erik és Németh Gábor személyében ketten indították el a...
Falusi vendégasztal szolgáltatás a helyben megtermelt zöldségekből és gyümölcsökből, házi készítésű ételekkel. Gasztro kultúra, természeti...
A One Eleven Concept Roastery a négyszeres magyar barista bajnok, Molnár Attila "speciality" kávépörkölője. Attilának...
Nagy Imre többgenerációs borászcsaládban nevelkedett. (A család az 1780-as években kezdett borászkodni.) A borkultúra népszerűsítése...
Sváb hagyomány, tüzes ezerjó, családi hangulat jellemzi a borászatot. Negyedik generáció óta foglalkoznak szőlővel, borral,...
Szilvi a és Laci, a nagyi receptjei alapján készült finomságokat kínálnak a hangulatos reggelizőjükben, mely...
Fodor Gyula és családja nagy szakértelemmel és hozzáértéssel műveli ültetvényét, készíti borait a Szentbékkálláról és...
Street food vidékiesen újragondolva, innen is származik László mozgó büféjének neve az Akali SZEKÉR, ahol...
A Régi Idők Udvara skanzen-étterem Tihany szívében található, igazi gyöngyszeme a Balaton-felvidéknek. A skanzen étteremben...
2021 tavaszán álmodtak egy nagyot és úgy döntöttek megvalósítják közösen az eddig külön – külön...
Gyukli Gyula az 1980-as években kezdett el szőlőműveléssel, borászkodással foglalkozni. Ma fiával, Gyukli Krisztiánnal építik...
A Tornácos ház családi vállalkozásként 1996 óta a Fertő tó közvetlen szomszédságában, Hegykőn várja a...