Sümeg szívében az öreg gesztenyefák árnyékában, egy gyönyörű barokk épületben működik a Kisfaludy Vendégház és...
A Salánki család borászati tevékenysége 1973-ra nyúlik vissza. A családi hagyományokat követve gazdálkodnak több mint...
Zoltán családja támogatásával vágott bele a szőlőtermesztésbe, borászatba. Borai készítésekor nem a mennyiségi tényezők a...
A Terazza Bistro & Bar igazi színfoltja Sümegnek mind a vendéglátás mind a természeti látványosság...
Nagy Imre többgenerációs borászcsaládban nevelkedett. (A család az 1780-as években kezdett borászkodni.) A borkultúra népszerűsítése...
A One Eleven Concept Roastery a négyszeres magyar barista bajnok, Molnár Attila "speciality" kávépörkölője. Attilának...
Street food vidékiesen újragondolva, innen is származik László mozgó büféjének neve az Akali SZEKÉR, ahol...
Fodor Gyula és családja nagy szakértelemmel és hozzáértéssel műveli ültetvényét, készíti borait a Szentbékkálláról és...
Falusi vendégasztal szolgáltatás a helyben megtermelt zöldségekből és gyümölcsökből, házi készítésű ételekkel. Gasztro kultúra, természeti...
A Palota Pince az ország egyik legimpozánsabb és kiemelkedő történelmi múlttal rendelkező pincéje.Az idelátogatókat nemcsak...
A Skrabski Pincészetben nem csupán a bor tesz bennünket mámorossá, hanem a festői környezet és...
A Ferenc Pince és Csárda igazi kuriózum a Balaton-felvidéken. Sok érdekessége közül azokat emeljük ki...
A Mörk Pincészet 2012-ben alakult, szőlőültetvényeik a Balatonfüred-Csopaki Borvidéken a balatonakali Fenye-hegyen, valamint a dörgicsei...
A KROIS Brewery-t szűkebb értelemben Mühl Erik és Németh Gábor személyében ketten indították el a...
Sváb hagyomány, tüzes ezerjó, családi hangulat jellemzi a borászatot. Negyedik generáció óta foglalkoznak szőlővel, borral,...
Gyukli Gyula az 1980-as években kezdett el szőlőműveléssel, borászkodással foglalkozni. Ma fiával, Gyukli Krisztiánnal építik...