Szilvi a és Laci, a nagyi receptjei alapján készült finomságokat kínálnak a hangulatos reggelizőjükben, mely...
Sümeg szívében az öreg gesztenyefák árnyékában, egy gyönyörű barokk épületben működik a Kisfaludy Vendégház és...
Zoltán családja támogatásával vágott bele a szőlőtermesztésbe, borászatba. Borai készítésekor nem a mennyiségi tényezők a...
A Herbaporta fő profilja a falusi vendégasztal szolgáltatás, ahol János és felesége, Andi helyi alapanyagokból,...
Fodor Gyula és családja nagy szakértelemmel és hozzáértéssel műveli ültetvényét, készíti borait a Szentbékkálláról és...
Falusi vendégasztal szolgáltatás a helyben megtermelt zöldségekből és gyümölcsökből, házi készítésű ételekkel. Gasztro kultúra, természeti...
Gyukli Gyula az 1980-as években kezdett el szőlőműveléssel, borászkodással foglalkozni. Ma fiával, Gyukli Krisztiánnal építik...
2021 tavaszán álmodtak egy nagyot és úgy döntöttek megvalósítják közösen az eddig külön – külön...
A Vámosi Pince kis családi borászat, mely igény esetén akár tangóharmonikás, kemencés és disznótoros borkóstolókra...
Street food vidékiesen újragondolva, innen is származik László mozgó büféjének neve az Akali SZEKÉR, ahol...
A KROIS Brewery-t szűkebb értelemben Mühl Erik és Németh Gábor személyében ketten indították el a...
A Skrabski Pincészetben nem csupán a bor tesz bennünket mámorossá, hanem a festői környezet és...
A Dobosi Pincészet az 1700-as évek elejére visszanyúló családi vállalkozás Szentantalfán. A szőlészkedés, borászkodás szeretete...
Hollósy Zsombor a családi gazdaságban nevelkedett bele a borászkodásba, majd kertészmérnöki tanulmányai után már jóval...
A One Eleven Concept Roastery a négyszeres magyar barista bajnok, Molnár Attila "speciality" kávépörkölője. Attilának...
A pincészet a történelmi Balaton –felvidék egyik vulkáni kúpján, Dörgicsén található. A falu 900 éve...