Szabó Bálint a Balatontól 8 km-re, a Nivegy-völgy bejáratánál elhelyezkedő Óbudaváron készíti sajtjait. Terméke között...
Kokó szerint a méz előállítása során az egyik legfontosabb minőségi követelmény, hogy kizárólag a méhek...
Szilárd és családja Pulán alakította ki méhészetét, 182 családdal. Csak tisztán fajtamézekkel dolgoznak, termékeik között...
A BIOGOLD Natur Kft. minőségi, egészséges, és főleg biotermékeket forgalmazó családi vállalkozás, amely a nemzetközi...
Ős- illetve kistermelőként, családi közreműködéssel készülnek a Tekeresvölgyi Családi Birtok tejtermékei 2008 óta. Ma már...
Kéri Márta termékei amellett, hogy nagyon finomak, még egészségügyi hatásuk is kiemelkedő. Helyi alapanyagokból készíti...
A Deák Attila és felesége által létrehozott Kűvölgy Tanya – Kűvölgyi Manufaktúra sajtjai kecsketejből készülnek....
A prémium minőségű termékek készítéséhez jó minőségű, vegyszermentes alapanyag kerül felhasználásra a saját kertből vagy...
Ildikó és családja több mint 30 hektáron – folyamatosan növekvő területen ökológiai gazdálkodást folytatnak. Mintegy...
Attila a saját maga által megtermelt zöldségeket és gyümölcsöket dolgozza fel családtagjai segítségével. Termékei tartósítószer...
Farkas Ivett és párja 2011-ben kezdett el szörpök és lekvárok készítésével foglalkozni. A gyümölcstermesztés és...
A Vászolyi Sajtmanufaktúra működésének alapja a hagyományos eljárások alkalmazása modern eszközök segítségével. Termékeinek minőségét garantálja...
Gréta és családja közel 40 éve gazdálkodik a Balaton-felvidéken. A kert, a befőzés szeretete végigkíséri...
Végerbauer István kecske és juh állattartó őstermelő. Egyéni gazdálkodóként 1998 óta, bejelentett főállású őstermelőként 2005...
A Kalla család több mint 60 hektáron gazdálkodik Bazsi és Sümegprága területén. A család saját...
Adrienn elmenekülve a fővárosi forgatag elől, a Balaton-felvidéken, Dörgicsén találta meg kis oázisát. Jelenleg 5,5...