A Vidék Minősége.
A valódi érték.

Helyi termék - élelmiszer

Kalla Natur Kft.

A Kalla család több mint 60 hektáron gazdálkodik Bazsi és Sümegprága területén. A család saját...

Hettyei Attila

Attila a saját maga által megtermelt zöldségeket és gyümölcsöket dolgozza fel családtagjai segítségével. Termékei tartósítószer...

Ábrahám Zoltán

Őstermelőként 1999 óta foglalkozik kertészkedéssel családi gazdaságuk keretein belül. Több hektáros birtokán ma 9 fajta,...

Fertőparti Kecsketej

Végerbauer István kecske és juh állattartó őstermelő. Egyéni gazdálkodóként 1998 óta, bejelentett főállású őstermelőként 2005...

Dr. Bisztray Dénesné Adrienn

Adrienn elmenekülve a fővárosi forgatag elől, a Balaton-felvidéken, Dörgicsén találta meg kis oázisát. Jelenleg 5,5...

Bakos Méhészet

Bakos István és családja 1996-ban kezdte a méhészkedést akkor még három méhcsaláddal. Az évek során...

Tekeresvölgyi Családi Birtok

Ős- illetve kistermelőként, családi közreműködéssel készülnek a Tekeresvölgyi Családi Birtok tejtermékei 2008 óta. Ma már...

Bella Manufaktúra

A prémium minőségű termékek készítéséhez jó minőségű, vegyszermentes alapanyag kerül felhasználásra a saját kertből vagy...

Nagyvázsonyi Gyümölcs Kertészet

Ildikó és családja több mint 30 hektáron – folyamatosan növekvő területen ökológiai gazdálkodást folytatnak. Mintegy...

Peiba Kft.

Az 1996 óta családi vállalkozásként működő Peiba Kft. 1990-ben alakult meg, mely azóta is Nyugat-Európa...

Vászolyi Sajtmanufaktura

A Vászolyi Sajtmanufaktúra működésének alapja a hagyományos eljárások alkalmazása modern eszközök segítségével. Termékeinek minőségét garantálja...

Kűvölgy Tanya

A Deák Attila és felesége által létrehozott Kűvölgy Tanya – Kűvölgyi Manufaktúra sajtjai kecsketejből készülnek....

Lekvárszezon

A „Szezon” termékcsalád megalkotója, Tóthné Szilágyi Andrea alapelve termékei előállításánál, hogy inkább kevesebb legyen a...

Pulai Méhészet

Szilárd és családja Pulán alakította ki méhészetét, 182 családdal. Csak tisztán fajtamézekkel dolgoznak, termékeik között...

Kovács Zoltán

Kokó szerint a méz előállítása során az egyik legfontosabb minőségi követelmény, hogy kizárólag a méhek...

Lang Zsuzsanna - Zsusska

Zsuzsanna maga termeszti a termékeihez szükséges gyümölcsöket, gyógynövényeket, nagyobb munkafolyamatoknál a családja segít neki. Hagyományos...