A Kalla család több mint 60 hektáron gazdálkodik Bazsi és Sümegprága területén. A család saját...
Az Ilona Malom Műhely Kapolcson nem egyszerűen játszótereket épít, hanem társadalmi küldetést vall magáénak.Címe: 8294...
Farkas Ivett és párja 2011-ben kezdett el szörpök és lekvárok készítésével foglalkozni. A gyümölcstermesztés és...
Kéri Márta termékei amellett, hogy nagyon finomak, még egészségügyi hatásuk is kiemelkedő. Helyi alapanyagokból készíti...
A Dörgicsei Levendula Major páratlan természeti és kulturális környezetben található, egy 1000 éves rom társaságában...
Sebestyén József és felesége saját magyar tarka teheneiktől származó teljes tejből készíti fenséges termékeiket. Különleges...
Bakos István és családja 1996-ban kezdte a méhészkedést akkor még három méhcsaláddal. Az évek során...
A prémium minőségű termékek készítéséhez jó minőségű, vegyszermentes alapanyag kerül felhasználásra a saját kertből vagy...
Gábor egy mára lassan feledésbe merülő mesterséget űz, és mutatja be fortélyait egyedi kárpitozású bútorain....
Deák Ildikó vagyok, Agyagmíves.Már kisgyermek koromtól vonzott az agyag, csodáltam a fazekasok, keramikusok munkáit. Ott...
A „Szezon” termékcsalád megalkotója, Tóthné Szilágyi Andrea alapelve termékei előállításánál, hogy inkább kevesebb legyen a...
Kokó szerint a méz előállítása során az egyik legfontosabb minőségi követelmény, hogy kizárólag a méhek...
Szabó Bálint a Balatontól 8 km-re, a Nivegy-völgy bejáratánál elhelyezkedő Óbudaváron készíti sajtjait. Terméke között...
Adrienn elmenekülve a fővárosi forgatag elől, a Balaton-felvidéken, Dörgicsén találta meg kis oázisát. Jelenleg 5,5...
A fiatal őstermelő, kistermelő, szívvel gondozza teheneit, és készíti a különböző fűszerezésű kemény, félkemény és...
Tibor több méhcsaláddal gazdálkodik, de a családok szaporítása folyamatos. A minőségi termékeket biztosítják a környék...