A Vidék Minősége.
A valódi érték.
Dörgicsei Levendula Major

Dörgicsei Levendula Major

A Dörgicsei Levendula Major páratlan természeti és kulturális környezetben található, egy 1000 éves rom társaságában őrzi a történelem titkait.


LEVENDÁRIUM márkanév megalkotásával a vállalkozás azt szeretné sugallni, hogy a csodálatos levendulát a gyógyítás mellett az élet számtalan egyéb területén is bátran lehet használni: kertben, konyhában, fürdőszobában, háztartásban, állattartásban. Az alapanyag nagy része saját maguk által termelt vegyszermentesen, biogazdálkodásban A feldolgozás minden folyamata gondosan ellenőrzött.

A levendula 100%-ban a gazdaságon belülről származik. A csomagoláson nem csupán maga a levendula elnevezés szerepel, hanem a levendula fajtája, latin neve is, amely által annak felhasználhatósága, gyógytani hatása megbízhatóbbá válik. A teázó és a levendulakert nyitvatartási időben kedvelt úticél és pihenőhely A Levendárium a Nemzeti Park területén, egy csodálatos ezer éves romtemplom szomszédságában helyezkedik el, amely tovább emeli a hely turisztikai értékét.

A majorban kézműves táborokat, aromaterápiás főző tanfolyamokat szerveznek, ahol helyi, főleg bio alapanyagokat használják.

Hírek

Nincsenek hírek ebben a kategóriában