A „Szezon” termékcsalád megalkotója, Tóthné Szilágyi Andrea alapelve termékei előállításánál, hogy inkább kevesebb legyen a...
A zánkai Lídia Borházban Lídia dédnagymama örökösei családtagjaikkal viszik tovább a szőlő- és borkészítés családi...
Nagy Imre többgenerációs borászcsaládban nevelkedett. (A család az 1780-as években kezdett borászkodni.) A borkultúra népszerűsítése...
Fodor Gyula és családja nagy szakértelemmel és hozzáértéssel műveli ültetvényét, készíti borait a Szentbékkálláról és...
2021 tavaszán álmodtak egy nagyot és úgy döntöttek megvalósítják közösen az eddig külön – külön...
Az UNESCO világörökség címével büszkélkedő Fertő tó déli partján találjuk a Vincellér Borbirtokot. Az 1811-13...
A KROIS Brewery-t szűkebb értelemben Mühl Erik és Németh Gábor személyében ketten indították el a...
Sváb hagyomány, tüzes ezerjó, családi hangulat jellemzi a borászatot. Negyedik generáció óta foglalkoznak szőlővel, borral,...
A Gergely Borház a Szabó család borászata, ahol a borászkodás szeretete és tisztelete generációról generációra...
Tihanytól hét kilométerre a műemlék-vízimalom szomszédságában áll a Huszár vendéglő. Kétszer negyven fős különteremben és...
A One Eleven Concept Roastery a négyszeres magyar barista bajnok, Molnár Attila "speciality" kávépörkölője. Attilának...
Zoltán családja támogatásával vágott bele a szőlőtermesztésbe, borászatba. Borai készítésekor nem a mennyiségi tényezők a...
Falusi vendégasztal szolgáltatás a helyben megtermelt zöldségekből és gyümölcsökből, házi készítésű ételekkel. Gasztro kultúra, természeti...
Ős- illetve kistermelőként, családi közreműködéssel készülnek a Tekeresvölgyi Családi Birtok tejtermékei 2008 óta. Ma már...
A Tornácos ház családi vállalkozásként 1996 óta a Fertő tó közvetlen szomszédságában, Hegykőn várja a...
A Terazza Bistro & Bar igazi színfoltja Sümegnek mind a vendéglátás mind a természeti látványosság...