Tihanytól hét kilométerre a műemlék-vízimalom szomszédságában áll a Huszár vendéglő. Kétszer negyven fős különteremben és...
Sváb hagyomány, tüzes ezerjó, családi hangulat jellemzi a borászatot. Negyedik generáció óta foglalkoznak szőlővel, borral,...
2021 tavaszán álmodtak egy nagyot és úgy döntöttek megvalósítják közösen az eddig külön – külön...
Gyukli Gyula az 1980-as években kezdett el szőlőműveléssel, borászkodással foglalkozni. Ma fiával, Gyukli Krisztiánnal építik...
Falusi vendégasztal szolgáltatás a helyben megtermelt zöldségekből és gyümölcsökből, házi készítésű ételekkel. Gasztro kultúra, természeti...
A Tornácos ház családi vállalkozásként 1996 óta a Fertő tó közvetlen szomszédságában, Hegykőn várja a...
Fodor Gyula és családja nagy szakértelemmel és hozzáértéssel műveli ültetvényét, készíti borait a Szentbékkálláról és...
A Ferenc Pince és Csárda igazi kuriózum a Balaton-felvidéken. Sok érdekessége közül azokat emeljük ki...
A Herbaporta fő profilja a falusi vendégasztal szolgáltatás, ahol János és felesége, Andi helyi alapanyagokból,...
Az UNESCO világörökség címével büszkélkedő Fertő tó déli partján találjuk a Vincellér Borbirtokot. Az 1811-13...
Nagy Imre többgenerációs borászcsaládban nevelkedett. (A család az 1780-as években kezdett borászkodni.) A borkultúra népszerűsítése...
Zoltán családja támogatásával vágott bele a szőlőtermesztésbe, borászatba. Borai készítésekor nem a mennyiségi tényezők a...
A pincészet a történelmi Balaton –felvidék egyik vulkáni kúpján, Dörgicsén található. A falu 900 éve...
A Gergely Borház a Szabó család borászata, ahol a borászkodás szeretete és tisztelete generációról generációra...
Tóth Béla és családja 2014. júniusban nyitották meg az ország első olyan CBA Prima szupermarketjét,...
A zánkai Lídia Borházban Lídia dédnagymama örökösei családtagjaikkal viszik tovább a szőlő- és borkészítés családi...