A Vidék Minősége.
A valódi érték.
Bakonyi Helyi Márka

Bakonyi Helyi Márka

A „Bakonyi Helyi Márka” védjegyet az „A BAKONYÉRT” Vidékfejlesztési Akciócsoport Egyesület alapította és működteti.


Az „A BAKONYÉRT” Vidékfejlesztési Akciócsoport Egyesület 2008. nyarán alakult meg. LEADER egyesületként tagjaink között a civil, az önkormányzati és a vállalkozói szféra egyaránt képviselteti magát a Bakony területéről. Egyesületünk legfontosabb feladata a Helyi Fejlesztési Stratégiája kidolgozása és az abban lefektetett célok megvalósításának segítése, menedzselése.

Egyesületünk 2009 óta vesz részt a Vidék Minősége védjegy programban. Az eltelt időszakban sikerült széles termelői, kézműves, turisztikai szolgáltató kört elérni és hálózatba szervezni. A helyi védjegyrendszert oly módon hoztuk létre, hogy az európai szintű közös európai területi „A Vidék Minősége” védjegyhez is kapcsolódhasson.
A térségi jellegű, a vidék minőségét szimbolizáló „Bakonyi Helyi Márka” védjegyet azok a vállalkozások, szervezetek, intézmények használhatják, akik a térségi minősítési rendszer alapján megfelelnek és a minősítés alapdokumentumainak megfelelően a Térségi Védjegy Tanácsa a használati jogot számára biztosította.
Az egyes hálózati tagokból álló szektorok 5 évre választották maguk közül a Térségi Védjegy Tanács tagjait. A védjegy hálózat négy szektort üzemeltet: élelmiszer, kézműves, turisztika és bor (Móri Borvidék).

Védjegyes tagjainknak évente több találkozót szervezünk, ahol közösen értékeljük az elvégzett munkát és határozzuk meg a céljainkat. Tagjaink számára széles körű online és offline marketing támogatást nyújtunk, Vidék Minősége pályázatok útján támogatjuk a fejlődésüket és folyamatosan szervezünk a közösségépítő és a szakmai ismereteket is bővítő rendezvényeket. Minden évben közösen veszünk részt a veszprémi Bakonyi Expo rendezvénysorozaton.

Kapcsolat:
Hutvágnerné Kasper Judit Munkaszervezet vezető
Telefonszám: 06 20 310 2748
Email: judit.kasper@gmail.com

Honlap: http://www.abakonyert.hu/
Facebook: https://www.facebook.com/abakonyert.egyesulet

Szolgáltatások

Kakukk Vendéglő-Panzió

Családias hangulat, akár turisták, akár üzletemberek részére, gyönyörű környezetben. A fa kétszer él, jelen esetben...

Bakonynektár Méhészet

A családi méhészet a változatos bakonyi méhlegelők adta lehetőséggel élve évről évre fajtamézekkel és ritkaságnak...

Deák Ildikó - Varázslatos Agyagvilág

Deák Ildikó vagyok, Agyagmíves.Már kisgyermek koromtól vonzott az agyag, csodáltam a fazekasok, keramikusok munkáit. Ott...

Geszler Családi Pincészet

Sváb hagyomány, tüzes ezerjó, családi hangulat jellemzi a borászatot. Negyedik generáció óta foglalkoznak szőlővel, borral,...

Hírek

Nincsenek hírek ebben a térségben: Bakonyi Helyi Márka

Túraútvonalak

Nincsenek túraútvonalak ebben a térségben: Bakonyi Helyi Márka