A Vidék Minősége.
A valódi érték.
Zsár-Fa Kádár és Asztalosműhely

Zsár-Fa Kádár és Asztalosműhely

Zsár Tamás nagyapjától tanulta a kádármesterséget, tudását odáig fejlesztette, hogy ma a kádármester megtisztelő címet viselheti.


Asztalos és kádár munkái mind kézzel készítettek, nagy részük egyedi, személyes megrendelés útján. A termékpalettáján széles a választék: a konyhabútoroktól az irodai és üzletberendezéseken keresztül a nyílászárókig sokféle asztalos termék megtalálható nála, emellett vállalja boros és pálinkás hordók elkészítését, illetve azok javítását is. Zsár Tamás azt vallja -“A minőség fejben dől el” és ezt munkatársaitól is megköveteli.

A tökéletességre törekszik munkáiban, minden munkafolyamatot többször visszaellenőriz, hogy ne csúszhasson hiba a folyamatba, csak így tud minőségi kézműves termékeket előállítani, amire garanciát is vállal. Kezei közül a legszebb egyedi termékek kerülnek ki, amelyek jellemzően kézműves módszerrel készülnek. A minőségben is megfelelő alapanyagokat a környékből szerzi be. Az elsődleges kritérium nála a minőségi alapanyag, amit a lehető legközelebbi beszerzési partner megtalálása követ.

Fontosnak tartja a kézműves tevékenység, mint kulturális örökségünk megőrzését. A hagyományos magyar fahordó készítés régi kézműves mesterség. A hordótüzelést, mint a kádár mesterség egyik jellemző tevékenységét bemutató keretében előzetes bejelentkezés alapján szívesen illeszti felnőtt kiránduló csoportok, gyermek és ifjúsági táborok programkínálatába.

Hírek

Nincsenek hírek ebben a kategóriában