A Vidék Minősége.
A valódi érték.
Rozália Vendégház

Rozália Vendégház

Sarródi gyökerei és a falusi lét szeretete vonzotta vissza a budapesti születésű Horváth Ernőt.
Idős háza a Fertő-tájra jellemző tradicionális építészeti stílusban született újjá 1998-ban úttörő kezdeményezésként. A Világörökség részét képező Fertő-Hanság Nemzeti Park szomszédságában pirkadatkor hallani a vadludak gágogását, az esti csendben a békák koncertjét. Jó levegő, csend és a falusi békesség hívogatja a pihenni vágyókat.

Vendégházuk három, 6-fős, kényelmes, minden igényt kielégítően berendezett apartmannal és egy 2 fős studióval rendelkezik. Az apartmanokban két különálló háló, jól felszerelt amerikai konyha, igényes fürdőszoba-wc szolgálja a vendégek kényelmét. Az épülethez tartozó park területén számos lehetőség adódik a kellemes időtöltésre: a gyerekeket játszótér, állatsimogató és hatalmas füves terület várja, a kert végében található nyári konyha és tűzrakóhely pedig kiválóan alkalmas kerti partik rendezésére. A ház alsó szintjén szauna, whirpool, és egy közös rendezvényterem teremt lehetőséget a társasági élethez.

Csapatépítő tréningekhez kellemes barátságos környezetet ígérhetnek, emellett lehetőséget teremtenek kisebb konferenciák, előadások megtartására.

A Rozália Vendégházhoz tartozó hatalmas parkban a gyerekek racka juhokkal, kecskékkel, birkákkal találkozhatnak. A közelben lehetőség van lovaglásra és sétakocsikázásra a Nemzeti Parkban.

Termékek
- igényes, két szintes apartmanok, egyedi, iparművész által tervezett kandallókkal
- festői környezet
- zárt parkoló
- kerékpártároló
- szauna
- pezsgőfürdő
- kisgyermekeknek: kiságy, etetőszék, kiskád
- állatsimogató
- fedett grillház
- szalonnasütő- és bográcshely
- kemence
- hatalmas park
- egyéni megbeszélés után kreatív-művészeti foglalkozás gyermekeknek
- előre egyeztetett igények alapján egyéni szabadidős-programterv összeállítása az aktuális programok és a helyi látványosságok alapján

Hírek

Nincsenek hírek ebben a kategóriában