Szabó Bálint a Balatontól 8 km-re, a Nivegy-völgy bejáratánál elhelyezkedő Óbudaváron készíti sajtjait.
Terméke között megtaláljuk a kecsketejet, joghurtot kecskesajtokat és tehénsajtokat. Kecsketenyészetét 2007 novemberében kezdte el kialakítani, ekkor vette az első állatait. Az állomány szép lassan növekedett.
A natúr, hosszan érlelt sajtot tartja az igazinak, persze fűszereset is csinál a vevők kedvéért: elsősorban a friss sajtokat és a krémsajtokat ízesíti bazsalikommal, petrezselyemmel, fokhagymával, borssal és a tihanyi apátságtól kapott fűszerekkel. Fehérpenészes rúzskultúrás kecskesajtot is készít. Bálint folyamatosan fejleszti, bővíti tevékenységét. A családi gazdaságban működő farmon Bálint helyi alapanyagok felhasználásával készíti a kecskesajtot.
Terméke hagyományos eljárás szerint készül, sok kézi munkával. Bálint jelmondata: „Keresd a helyit!”, ezért termékét is elsősorban helyi szinten értékesíti. Meghatározó a helyi termelőkkel, szolgáltatókkal való együttműködés.