A One Eleven Concept Roastery a négyszeres magyar barista bajnok, Molnár Attila "speciality" kávépörkölője.
Attilának több, mint 15 éve hivatása a kávé. 2009-ben eddig egyedüli magyarként jutott be a barista világbajnokság (WBC) döntőjébe. Azóta is a nemzetközi kávés szakma aktív résztvevője, a külföldön is elismert Tamp&Pull kávézó alapítója és több ismert márka itthoni képviselője. A méltán híres magyar bor, a különlegesen jó minőségű pálinka és a kézműves sörök mellet 2010-es évek eleje óta a magyar kávépörkölőkre is irányul a gasztronómia kedvelőinek figyelme. Az itthoni újhullámos kávézók nagy része már magyar pörkölők kávéjával dolgozik, hiszen az ország számos pontján működnek specialty (különleges minősítésű zöldkávé) kávépörkölők, így Sopronban is. Érdeklődőknek csakúgy, mint egy borászat esetében, a pörkölőlátogatással egybekötve kóstoló programokat is szervez. Saját, profi oktatótermében az ország legtapasztaltabb baristájától tanulhat a kávéra és a tudásra szomjas szakember is.
Termékek Essential Kávék Special kávék Fancy kávék