A Gergely Borház a Szabó család borászata, ahol a borászkodás szeretete és tisztelete generációról generációra száll.
Szabó László gyermekei Gergő és Ildikó nagy szakmai tudással, gyakorlati tapasztalattal, munkabírással és elhivatottsággal folytatják a több generációs családi hagyományokat. Biogazdálkodást folytatnak több mint 25 Ha-nyi területen. Gergő és Ildikó büszkék szüleikre, őseikre, hiszen az ő munkájuk révén mára már egy korszerűen kiépített ültetvényben, pincészetben gazdálkodhatnak. A borvidék jellemzőinek megfelelően elsősorban fehér szőlővel foglalkoznak, de kék szőlőből készült boraik is igen jó minőségűek.
Az ide érkező borkedvelők nem csak a borokkal, a bio-borászkodással ismerkedhetnek meg. A Szabó család számára a bio-művelésben gondozott szőlő, a gondos gazdaként való hozzáállás, és a magas szintű szakmai háttér adja a garanciát a minőségi bor készítéséhez. Felszívódó vegyszer-mentesen gazdálkodnak, az ökológiai termesztés szabályainak megfelelően az összes területükön.